over ons

RealConcepts B.V.

RealConcepts B.V. verbetert, ontwikkelt, ontwerpt en realiseert innovatieve concepten en producten voor de gebouwde omgeving. Ons bureau maakt zowel bestaande als nieuwe ideeën concreet. 
Hierbij combineren wij de nieuwste technieken en materiaaltoepassingen. Wij ontwikkelen producten vanaf het eerste idee tot en met de realisatie, zowel in opdracht alsook voor eigen rekening en risico. 
RealConcepts is gericht optimale ketenintegratie, met een team van deskundigen op het gebied van industrieel- en landschappelijk ontwerp en de maakindustrie.

Wij hanteren vanaf de start de uitgangspunten van de circulaire economie.

De meest recente ontwikkeling in onze portfolio is “Sunflower².” 

Een marktgerichte ontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie. Deze duurzame energieopwekking wordt gerealiseerd door zonnepanelen. De ontwerpen zijn geïnspireerd en gebaseerd op principes van bloemen. De toegepaste draagconstructie bestaat uit een enkele steel en een bladerkroon van zonnepanelen. Hiermee heeft het de kwaliteit gekregen om zowel in de openbare ruimte alsook in publieke en private (dak)landschappen te functioneren.

Met het toepassen van de verschillende ontwerpen uit de “Sunflower² catalogus” ligt een verbeterd gebruik van de openbare en private ruimte op straatniveau en op dakniveau, binnen handbereik.
Met het (her)ontwikkelen van daken en gevels van bestaande gebouwen tot energieopwekkende landschappen worden de klimaatdoelen haalbaar.

Team

RealConcepts B.V bestaat uit de vennoten Bram van de Kaa, Hans Roerink en Marco Huibrechtse.

BRAM VAN DE KAA

ontwerp en engineering

Bram van de Kaa heeft vanuit een constructieve achtergrond veel ervaring op het gebied van vastgoedadvisering bij RoyalHaskingDHV. 
Bij Tata Steel is ervaring opgebouwd op het gebied van productmanagement. 
Zijn specialismen zijn conceptueel denken en zijn inhoudelijke kennis van productontwikkeling binnen de circulaire economie. 

MARCO HUIBRECHTSE

verkoop


Marco Huibrechtse heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en is (mede) eigenaar van bedrijven. 
Hij heeft ervaring opgedaan bij vastgoedprojecten voor de rijksoverheid en private vastgoedorganisaties. 
Hierbij was hij verantwoordelijk voor diverse infrastructurele- en vastgoedontwikkelingen en processen zowel in de opdrachtgevende als opdrachtnemende rol. 
Zijn specialisme is het aansturen van de verschillende disciplines van het productontwikkelingsproces in de opstartfase. 

HANS ROERINK

ontwikkeling en realisatie

Hands-on ondernemer met gevoel voor marketing, verkoop en financiën. Ziet kansen en mogelijkheden waar anderen afhaken.
Uitstekend trackrecord in de consultancy en scale-ups. Gericht op doorontwikkeling van producten en markten. 

Contact

Postbus 426

2100 AK

Heemstede

 

Bezoekadres:

Koediefslaan 4

2101 BV

Heemstede

Algemeen

KVK nummer:

86135074

IBAN:

NL21ABNA060737

6740